Tentang Jurnal Ini
Elumme is a scientific journal and publication media for research results, studies, or projects of students of primary and secondary education units. This journal presents scientific writings in various fields of study and supports efforts to integrate various disciplines of knowledge. To provide more space for student creativity, this journal also accepts popular writing as long as it is based on research results.
Terbitan Terkini
Vol 3 No 2 (Desember) (2025): Elumme: Journal of Students Research
Articles
-
Diversifikasi Rasa Minuman Herbal Sirih Cina (Peperomia pellucida)
-
Formulasi Varian Rasa Kopi dari Biji Pepaya (Carica Papaya L.)
-
Pemanfaatan Biji Nangka Sebagai Tepung dalam Pembuatan Biskuit
-
Pemanfaatan Buah Kersen (Muntingia calabura L.) Menjadi Produk Permen
-
Pemanfaatan Buah Naga (Hylocereus polyrhizus) sebagai Selai dalam Meningkatkan Enterpreneur Siswa Pesantren Alam Sayang Ibu
-
Pemanfaatan Buah Nanas (Ananas comosus) dengan Esktrak Lemon (Citrus limon) Menjadi Produk Selai
-
Pemanfaatan Daun Pucuk Merah (Syzygium oleana) untuk Bahan Dasar Pembuatan Jelly
-
Pemanfaatan Kulit Mangga Madu (Mangifera Indica L.) Menjadi Olahan Keripik di Pesantren Alam Sayang Ibu
-
Pengolahan Limbah Kulit Jeruk Bali (Citru Grandis L. Osbeck) Menjadi Selai
-
Pengolahan Umbi Talas Menjadi Tepung
-
Stik Anggur Laut